Võlurid kritiseerivad Nastja Internetiäri

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõid Nastja
Nõid Nastja Foto: Karli Saul

Hiljuti

kirjutas Elu24

sellest, kuidas nõid Nastja võluesemeid müües Internetis raha kokku ajab.


Teised võlurid pole sellega sugugi rahul, selgub Õhtulehest.

Pendlimees Veeliks Jalakas arvab, et Nastja teeb valekäike: «See pole enam see Nastja! Midagi on temaga juhtunud, tema märk on mustaks muutunud.»

Tervendaja Volli arvab, et Nastja-sugused inimesed lõikavad segastel aegadel suurt tulu: inimesed hädas, raha vähe. Volli räägib, kuidas üks Venemaa multimiljonär joob imeravitseja soovitusel iga päev kaks klaasi auravat lehmauriini ja on selle üle veel uhkegi.

Tervendaja ja selgaltnägija Ille Lepasepp: «Musta maagia haare on väga tugev, kõik on rahaks arvestatav. Amulette läbi arvuti ei müüda, neid laetakse väega ja väga konkreetsele isikule!»

Nastja järjekordsed oksjonid lõpevad 8. jaanuaril kell 17.00. Seni on ta hetkel müügiloleva eest teeninud 10 725 krooni ja see summa võib enne oksjonite lõppemist kasvada. Kõige enam on inimesed valmis maksma amulettide eest, edu-kampsik ja õnne-saapad pakuvad vähem huvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles