Kate Mossi teksadel ei lähe nööp kinni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Moss
Kate Moss Foto: SIPA / SCANPIX

Alles see oli, kui supermodell Kate Mossi lapsesuu välja prahvatas, et mitte miski ei maitse paremini kui tunne olla peenike, teenides nende sõnade eest kõvasti kriitikat. Nüüd tundub, et ka ülikõhn Kate oskab maisetest asjadest rõõmu tunda ja iga lisanduva grammi pärast väga ei põe.


Modellitööst puhates laseb ka see 35-aastane kaunitar rihma pisut lõdvemaks ning naudib maitseelamusi. Tai puhkuseparadiisis Phuketis aega veetes ei pööra Kate kaloritele nõnda palju tähelepanu kui muidu, teab kirjutada kõmuleht The Sun.

Ühe Kate'i sõbranna sõnul on tippmodell otsustanud end hellitada ning tellib endale restoranis pidevalt mune ja rasvaseid friikartuleid. Samas olevat tagajärjed juba näha - päeva õhtusse jõudes ei lähe tal teksapükste ülemine nööpki enam kinni.

Meie soovitus Kate'ile: unusta kitsad teksad, kanna parem lahedat kleiti, nõnda ei paista priske kõhutäis kohe silma. Pole ju vaja, et sõbrannad kohe kollasele pressile kituma jooksevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles