Võida VIP-piletid Burlesque'i stiilis Tantsuparadiisile!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsuparadiis
Tantsuparadiis Foto: promo

Reedel 4. oktoobril toimub Johnnie Walkeri esitlusel Club Hollywoodis linna populaarseim üritustesari nimega Tantsuparadiis (Танцевальный Pай).

Seekord kutsub üritust korraldav firma Music Factory osa saama väga eksklusiivsest  Peterburi Burlesque showst.

Paradiisiväravate avanedes satute paljude lemmikjoogi, Johnnie Walkeri, lõbusale peole.

Õhtu programmis on uskumatult sensatsiooniline, Peterburi esimese ja ainukese erootikateatri «DreamGirls» show, mis köidab oma teatraalsuse, säravuse ja kirega.

Kuulsat pokaalitantsu maagiat jagab külalistele tundeline ja seksuaalne diiva, valades samal ajal kõikidele soovijatele võlujooki Johnnie Walker.

Lahked miimid kutsuvad mängule, kus pakutakse juua topless-inglikese käest, kes samal ajal taevast alla oma unikaalseid akrobaatilisi trikke teostab.

Virtuoossed nõiad valmistavad tõelist julguse eliksiiri baarmenide shows ning Johnnie Walker kõnnib läbi maailma, et kinkida pidulistele terve öö voolava viskijõe.

See kõik on kokku väga särav lavastus, täis positiivsust ja unustamatut atmosfääri, mis ootab Teid sellel säraval ööl burlesque'i stiilis! 

Kõigile idamaa eksootika austajatele on avatud Grand Sisha vesipiibu-lounge!

Valime ka õhtu kõige stiilsema paradiisineiu!

Õhtu peavõrgutajad on DJ Deniss KarabljOFF ja DJ SONIC

Vaata lisaks SIIT.

Elu24 loosib Tantsuparadiisile välja 2x2 VIP-piletit!

Kui soovid osaleda meie loosis, siis kirjuta palun kommentaariumisse, miks peaksid olema just Sina see, kes pääseb Tantsuparadiisi ägedale peole.

Sama vastus saada koos oma kontaktidega ka meie meilile toimetus@elu24.ee, märksõnaks TANTSUPARADIIS. Õnnelikud, kes pääsevad oma kaaslasega toredale peole, loosime välja neljapäeval.

Eelmise Tantsuparadiisi kokkuvõtvat videofilmi vaadake SIIT ja fotogaleriid SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles