Elu24.ee tähistab esimest sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24.ee esileht
Elu24.ee esileht Foto: elu24.ee
Täna sai aastaseks Eesti loetuim meelelahutusportaal Elu24.ee, mida on lugemisväärseks pidanud nädalas ligi 200 000(siin artiklis avaldatud andmed on pärit TNS Emor Matrix'st) unikaalset külastajat.

Eelmisel nädalal nautis Elu24.ee portaali 183 119 unikaalset külastajat, selle tulemusega on portaal Eestis kaheksandal kohal.

Esimese tegutsemisaasta rekordnädal jääb aga aasta esimesse poolde, kui portaali uuris nädalas lausa 415 247 unikaalset kasutajat, nädal hiljem oli numbriks 340 537. Toona paelus nii kodu- kui ka välismaiseid lugejaid portaali peatoimetaja Anu Saagimi plakatiskandaal.

Portaali avamisel loodeti esimese aasta lõpuks jõuda 150 000 lugejaini nädalas.

Kõige enam on esimese aasta jooksul klikatud lugu «Viljandi käskis Anu Saagimi pildiga reklaamid maha võtta», mida külastajad uurisid 437 083 korda.

Sellele uudisele järgnevad ««Amour - Vahet pole» kõik pildid», «Mis tegelikult toimus Enrique Iglesiase hotellitoas?», «Tartu Kaarsilla kaarel tehti sugu», «Victoria Beckham asub Britney Spearsi päästma», «Luisa Värk astus kahe jalaga ämbrisse», «Lahvatas superstaari-Relika sado-maso pornoskandaal» ja «Välismaalased materdavad Eesti eurolaulu».

Meelelahutusportaalis Elu24.ee töötab seitse inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles