Peeter Oja stand-up etenduste populaarsus ajab Eesti teatrisaalid lõhki.

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Oja: Tänane poliitika on nagu tühi nõukaaja toidupood
Peeter Oja: Tänane poliitika on nagu tühi nõukaaja toidupood Foto: Promo/Monoteater

Nõudlus homme esietenduva Peeter Oja stand-upi, «NÜÜD TÕESTI AITAB JAMAST,»  järele on sedavõrd kõrge, et publiku soovide täitmiseks korraldatakse turnee nädalavahetustel mitu esinemist päevas. 

Homme, 1. oktoobril algab Monoteatri turnee Peeter Oja stand-up etendusega «NÜÜD TÕESTI AITAB JAMAST.»

Turnee esietendus antakse Räpinas ning järgneval kolmel nädalal toimuvad esinemised üle Eesti. Huvi turnee vastu  on osutunud suureks ja piletimüük püsib edetabelite tipus juba mitmendat nädalat. 

Monoteatri juht Karl Kermes räägib toimuvast järgmist: «Turneed korraldades võis eeldada, et Peeter Oja tulemine Monoteatri lavale osutub menukaks. Hetkeseis on aga kohati siiski selline, kus suured saalid ei ole piisavalt suured ning nõudlus vaid ühel korral publiku ette jõudva turnee järele kipub ületama seda, mida suudame ühes päevas pakkuda.»

Tallinnas NOKIA Kontserdimajas avati täna hommikul müügiks teine rõdu.

Olukorra lahendamiseks pandi müüki 6. oktoobril kell 16:00 toimuv lisaetendus Tartus Vanemuise kontserdimajas ning 19. oktoobril kell 16:00 Viljandi Pärimusmuusika Aidas.

Lisaetendused algavad kolm tundi enne õhtust etendust. Lisaetendusi on võimalik korraldada veel ka Võrus, Märjamaal ja Pärnus kuna nendes kohtades esineb Peeter Oja nädalavahetustel.

Korraldaja ja autorid on meeldivalt üllatunud Eesti inimeste poliitikahuvi üle ja loodavad, et tänu turneele on üle Eesti valimisaktiivsus kõrgem. Hetkel juhivad Tallinn, Tartu ja Viljandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles