Printsess Diana hukkumiskoha juurde pandud filmiplakat tekitas skandaali

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomi Watts(vasakul) ja printsess Diana
Naomi Watts(vasakul) ja printsess Diana Foto: SCANPIX

Prantsusmaal Pariisis pandi uue, printsess Diana elust rääkiva filmi plakat tunneli juurde, kus printsess 1997. aasta 31. augustil liiklusõnnetuses hukkus.

Pont de l´Alma juures oleval plakatil on näha printsess Diana kehastajat, näitlejanna Naomi Wattsi, edastab Daily Mail.

Printsessi lähedased sõbrad avaldasid nördimust, et filmi reklaamiv plakat just selle tunneli juurde pandi, kus Diana 15 aastat tagasi hukkus. Nende arvates ei oleks tohtinud seda filmi teha.

Printsess oli hukkumise ajal autos koos oma kallima Dodi al-Fayediga. Autot juhtis joobes autojuht Henri Paul, kes ei tulnud juhtimisega toime ning sõitis vastu posti. Juht ise kannatada ei saanud. Al-Fayed hukkus ning Diana sai raskelt kannatada. Ta suri haiglas operatsioonil.

«Ma ei leia sellise küünilisuse ja häbituse kohta sõnu. Film on täis spekulatsioone ning selle reklaamimine paigas, kus Diana hukkus on maitselagedus,» sõnas Diana üks lähimaid sõpru Rosa Moncton selle filmireklaami kohta.

Moncton lisas, et nii film kui plakat on printsessi mälestuse rüvetamine ning ta elusolevate poegade mitte austamine.

Suurbritannias on printsess Dianast rääkiva film avalikult hukka mõistetud.

Filmis keskendutakse printsess Diana suhtele kirurg Hasnat Khaniga. See suhe lõppes 1997. aastal enne seda, kui printsessi kallimaks sai Dodi al-Fayed.

Praegu 54-aastane Khan elab Ida-Londonis. Printsess kutsus Khani «Härra Imeline».

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles