Galerii: vaata, mis toimus Harley-Davidsoni esindussalongi avamisel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

26. septembri pärastlõunal kogunesid Ameerika Ühendriikide suursaadik Jeffrey D. Levine, Harley-Davidsoni VIP-kliendid ja parimad partnerid, et avada pidulikukult Harley-Davidsoni uus esindussalong Tallinnas Lasnamäel. Värske Harley-Davidsoni disainiga salong on valminud Londoni disainibüroo Fresh disainerite jooniste alusel ning Tallinnas avatav salong on regiooni esimesi omataolisi. Tänu eelpool nimetatule võib uut esindussalongi pidada Harley-Davidsoni lipulaevaks Baltimaades.

Harley-Davidson Eesti juht Imre Laheäär ütles avamiskõnes, et loodetavasti kujuneb uuest Harley-Davidsoni esindussalongist Eesti suurim motokeskus, kust saab alati head nõu ning kohtab toredaid inimesi. Ameerika Ühendriikide suursaadik Jeffrey D. Levine tegi põgusa ülevaate Harley-Davidsoni pikast ajaloost ning päritolust ning rõõmustas, et selline legendaarne bränd nagu Harley-Davidson on esindatud ka Eestis.

Värskes salongis on esindatud nii Harley-Davidsoni uusimad mootorrattad kui ka kõik sinna juurde kuuluv - rõivad, aksessuaarid, tarvikud jm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles