Milliste maailmakuulsate staaridega on kohtunud Anu Saagim?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva hommik oli paljudele elanikele vaikne, kuna eelmine öö oli kõvasti pidutsetud ja niimõnigi vaevles pohmaka käes.

Pärast kosutavat hommikusööki hakkasid nad teineteisega rohkem kontakti võtma. Suures magamistoas rääkisid Anu, Niko, Johanna ja Aleks maailma kuulsustest.

«Kes on kõige suurem täht, keda sa oled näinud?» küsis Niko Anult.

«Nooo, ma olen... U2-e Bonot,» vastas Anu sõnu otsides. «Mina ja mu laps oleme rääkinud juttu ka Bruce Springsteeniga. Ta kirjutas mu lapsele autogrammi käe peale ja lisaks  saime ka eelmise kontserdi lugude nimekirja, mida nad olid esitanud. Juhuslikult ööbisime me temaga samas hotellis  Kopenhaagenis,» jätkas Anu teemat.

Bonoga oli Saagim kohtunud Stockholmis. «Läksime peale tema kontserti Cafe Operaani ja temagi tuli sinna pidutsema,» rääkis Anu. Pärast söömist võttis Saagim arve, läks Bono lauda ja küsis mehelt autogrammi. «Bono joonistas arvele kauni lille ning sinna alla kirjutas oma autogrammi. See on mul nüüd Saaremaa kodus raami sees ja WC seinal,» naeris Anu.

Pärast kuulsustega kohtumiste juttu hakkati valmistuma Jori päevaks. Suure Venna majas on traditsioon, et igal laupäeval saab üks õnnelik endanimelise päeva veeta ning Suur Vend täidab tema soovid.

Jori nautis koos teiste majaelanikega veinide degusteerimisest, imitaator Jarkko Tammineni esinemist ning õhtu lõpetas westerni-teemaline pidu, kus majaelanikud võistlesid omavahel, kes suudab kõige kauem mehaanilise härja seljas püsida. Võitjaks osutus Anu.

Enne kella ühte saabus majja vaikus ning väsinud majaelanikud jäid magama.

Täna selgub, kas Saagim jätkab mängu Suure Venna majas või pakib kohvrid.

Elu24 hoiab sind teemaga kursis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles