Avalda arvamust: kuidas meeldis Kanal 2 uus saade «Stereo»?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stereo
Stereo Foto: Kanal 2

Laupäeva õhtul alustas Kanal 2s Elo Mõttus-Leppiku ja Ingrid Peeki juhitud vestlussaade «Stereo». Avasaate külalisteks olid Kristiina Ojuland, Eerik-Niiles Kross ja hiljuti muusik Tomi Rahulaga abiellunud Anni Pohlak.

Kristiina Ojulandiga räägiti talle keerulisest poliitiliselt ajast, aga ka kaugsuhtest, armukadedusest ja naiselikkusest meeste mängumaal.

Hiljuti muusik Tomi Rahulaga abiellunud Anni Rahula pajatas, kuidas ta teismelisena sai üle vanemate lahutusest (Anni isa on jalgapalli-guru Aivar Pohlak), kummutas müüdi tigedatest võõrasemadest ja meenutas, kuidas oli tüdrukuna poiste maailmas üles kasvada.

Linnapeakandidaat ja Venemaal laeva kaaperdamise eest tagaotsitav Eerik-Niiles Kross paljastas, mis on tema harjumatu valimiskampaania taga. Samuti rääkis ta oma naistemehe imagost, luuramisest ja paljust muust põnevast.

Hea lugeja, avalda arvamust - millise mulje jättis uus saade sulle?

Kanal 2 saadet näed allpool:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles