Monaco printsessi Caroline`i abielu on karil?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monaco printsess Caroline koos abikaasa Hannoveri printsi Ernst Augustiga
Monaco printsess Caroline koos abikaasa Hannoveri printsi Ernst Augustiga Foto: AFP / Scanpix

Monaco printsessi Caroline`i ja ta abikaasa, Hannoveri verd printsi Ernst Augusti abielu ei olnud ka varem pilvitu, kuid nüüd võib see lausa karil olla.

Mitmed väljaanded avaldasid 55-aastasest printsist fotod, kus ta on Tais aastalõpupuhkusel koos ühe tundmatu kaunitariga, kirjutab Huffington Post.  

52-aastane printsess Caroline oli lastega samal ajal Šveitsis suusatamas.

Prantsusmaa Paris-Match avaldas artikli pealkirjaga «Romantiline põgenemine Taisse» ning fotodelt on näha, kuidas prints oli pidevalt koos ainult ühe naisega.

Saksamaa väljaanne Bunte avaldas samuti need fotod ja kirjutas, et «Monaco esileedit peteti avalikult».

Fotod käivitasid kuulujuttudelaviini, kas kolmandat korda abielus olev printsess, kelle ametlikud tiitlid on Tema Kuninglik Kõrgus Hannoveri printsess Caroline, Brunswicki ja Lüneburgi hertsoginna, lahutab jälle.

Paar on abielus olnud 11 aastat ja nende aastate jooksul on toimunud mitmeid ebameeldivaid avalikke intsidente. Prints on end mitmel korral laua alla joonud, alkoholi ületarbimise tõttu haiglaravil olnud ja avalikel üritustel naistele külge löönud. Seni kõige kõmulisem on juhtum, kus sinivereline Expo 2000 näitusel urineeris ebasobivas kohas.

Arvatakse, et paar elab lahus. Kinnitamata andmetel kolis printsess Caroline Prantsusmaal Fontainebleus asuvast lossist, mis on nende koduks, välja möödunud aasta septembris ja läks Monacosse tagasi.






Kommentaarid
Copy
Tagasi üles