Muusikasündmus «Hea tegu» toetab Tallinna Loomade Hoiupaika

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seagripimaskiga koer.
Seagripimaskiga koer. Foto: AP / Scanpix

Reedel, 8. jaanuaril kell 23.00 toimub Von Krahli baaris muusikasündmus «Hea tegu».


Üritus toetab Tallinna Loomade Hoiupaika tuues üheks õhtuks kokku Tallinna tuntuimate klubisündmuste DJ'd. «Hea teo» käigus kogutava piletitulu annetatavad korraldajad varjupaiga asukatele vajalike toiduainete ja mänguasjade hankimiseks.

«Soovime uue aasta alguse puhul üheskoos abistada neid, kes seda hädasti vajavad. Mis võiks selleks paremini sobida, kui Tallinna Loomade Hoiupaiga aitamine, kelle asukad vajavad tihti toetust ja tuge,» ütles sündmuse üks korraldajatest, Sten Saluveer. «Kutsume ka inimesi kaasa võtma lemmikutele sobivaid närimis- või mänguasju, mille koos piletitulu eest ostetava koera- ja kassitoiduga hiljem hoiupaika toimetame.»

«Hea tegu» toob Von Krahli baari kokku erinevate muusikastiilide esindajad - kuulata saab nii house, hiphop, kui ka rokkmuusikat. Muusikalise abikäe ulatavad lemmikutele Rulers of The Deepist tuntud P Julm (Tallinn Express), DJ Quest (HipHop.ee), mitmete indie-rock sündmuste eestvedaja Risto Karupoeg (Featuring) ning DJ Siim Nestor (Mutant Disco) koos korraldajate Sten Saluveeri, Madis Nestori ja Jaagup Jalakaga.

«Hea tegu» alustab Von Krahlis reedel kell 23.00. Tule ja toeta üritust 75-kroonise piletiga, varjupaiga elanikele sobiva mänguasja, koera- või kassitoidu kaasavõtmisel 50 krooni.

Iga Von Krahli baarist ostetud viinakokteil toetab lemmikuid lisaks 5 krooniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles