Alati hea Defected klubis Privé

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Sel reedel, 8. jaanuaril, on klubis Privé Defected in The House üritustesari, mis toob esmakordselt majja plaadifirma Soul Purpose juhi Martin «Mayhem» Ikini.

Martin Ikin on olnud DJ ja produtsent alates 1990. aastast. Viimase 18 aasta jooksul on ta teinud koostööd mitmete erinevate artistidega ja plaadifirmadega ning andnud välja märkimisväärse hulga lugusid, mis on tänaseks omandanud olulise koha tantsumuusika areenil.

Tema loomingu hulka kuulub näiteks Defected Recordsi alt välja anud klubihümn «Salsa House». Lisaks koostööle erinevate plaadifirmadega rajas ta 2003. aastal ka enda plaadifirma, mis sai nimeks Soul Purpose.

Nüüdseks on plaadifirma nimekirjas mitmeid tunnustatud artiste, välja on antud hulk head muusikat, mille käigus on Soul Purpose rajanud endale kvaliteetset tantsumuusikat tootva firma reputatsiooni ning muutub üha edukamaks.

Martin on õppinud jazz-klaverit, olnud mitmete jazz funk bändide eestvedajaks ning töötanud lisaks põhilisele elukutsele ka nii klaveriõpetaja kui ka helitehnikuna. Tegemist on perfektsionistiga, kes paneb kõigisse enda tegemistesse kogu hinge.

Privé uksed avatakse kell 00.00 ning suletakse alles 06.00! Pilet maksab 200 krooni, flaieriga 150 krooni, family-listi registreerunutele 100 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles