Julia Tõmošenko peab end Eva Péroni reinkarnatsiooniks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Péron
Eva Péron Foto: Topham Picturepoint/ScanPix

Ukraina poliitik, peaminister ja presidendikandidaat Julia Tõmošenko peab end Argentina kunagise esileedi Eva Péroni, hüüdnimega Evita, taaskehastuseks.

Tõmošenko lähimate nõuandjate kinnitusel konsulteerib staarpoliitik tihti ennustajate ja selgeltnägijatega, kirjutab Huffington Post.

Tõmošenko hakkas kahtlustama, et ta võis eelmises elus Evita olla siis, kui 1996. aastal valmis film «Evita» Madonnaga peaosas.

«Ennustajad kinnitasid, et ta on Eva Péroni reinkarnatsioon,» sõnas Tõmošenko nõunik Dmitri Võdrin.

Ta lisas, et mõlema naise saatuses, käitumises ja välimuses on sarnaseid jooni.

«Péron oskas hästi riietuda, hea maitse on ka Tõmošenkol. Neil mõlemal on avalikkusega flirtimise oskus. Nende ümber on võimsaid mehi. Evital oli selleks ta abikaasa, Argentina president Juan Péron. Tõmošenkol aga terve ring, alates ta mõjuvõimsast äiast kuni 2004. aasta Oranži Revolutsiooni kangelase ja praeguse presidendi Viktor Juštšenkoni,» lausus nõuandja.

Kuid on ka erinevus. Evita ei olnud kunagi võimul, Tõmošenko on vaid sammu kaugusel oma riigi presidendiks saamisest.

Tõmošenkol on tavaks rõhutada, et ta pärineb lihtrahva hulgast. Ka Eva Péron oli töölisklassi esindaja.

«Minu esimene kodu oli kommunaalkorter, kus elas seitse inimest. Mu suurim unistus oli saada oma korter. Tean väga hästi, kuidas on elada ilma vee, gaasi ja kütteta,» on Tõmošenko öelnud.

Mõlemad naised on oma elulooandmeid võltsinud, et elus edasi jõuda. Eriti eitab Tõmošenko seda, et ta on Armeenia päritolu juut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles