Moët šampanja ja Lamborghinid – Suur Members Lounge avapidu Klubi Teater stiilis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reede 20. septembril tegi Klubi Teater midagi enneolematut ja jagas ära 100L Moët šampanjat oma kallitele kaardiomanikele.

Šampanjat voolas sel reedel uhiuue Members Lounge avapeol, mis oli loodud just kaardiomanike privaatseks ja mõnusaks pidutsemiseks.

Uut Members Lounge tulid uudistama ka AS Prike tootejuht ning endine modell Evely Ventsli, pesuärinaine Kersti Toots, Robbie Williamsi kontserdi korraldajad ja ärimehed Peeter ja Priit Rebane, modellid Anna Uljanova ja Natalie Berg.

Samuti olid kohal ka blogija ja kolumnist Susan Luitsalu-Miil, Argo Aderi pruut Maarja Kerner, staarkoolitaja Alar Ojastu, poliitik Viljar Jaamu ja paljud teised avaliku elu tegelased.

Klubi Teater lõbustas ja vapustas külalisi suures saalis, aga Dom Party Bubbles peoga, kus majaesist kaunistasid värvilised Lamborghini luksusautod ning klubis sees võlusid pilkupüüdvad Dom Party diivad laval ja baariletil.

Järgmine Dom Party juba oktoobris, kuid sellel reedel 27.septembril hullutab naisi Buduaar Girls Night lõbusa peoga ja laupäeval 28.septembril on laval 3 mõnusat LIVE pillimeest Trio Instrumentali peol!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles