Tanel Padar ja Ivo Linna tutvustavad e-Eestit

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar.
Tanel Padar. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sel nädalal algab kuu lõpuni kestev riigiportaali tutvustav maakonnaringreis, mis kutsub inimesi väljaspool Tallinna portaaliga tutvuma.


Kaheksas linnas toimuvatel portaali tutvustavatel üritustel toimuvad mängud ja üles astuvad Tanel Padar ja Ivo Linna.

Programmi "Infoühiskonna teadlikkuse tõstmine" juht Agne Kivisaar rääkis Järva Teatajale, et riigiportaal eesti.ee on mõeldud Eesti elanikele, kel on tarvis riigiga suhelda. "Me ei oota eesti.ee-sse ainult 30aastast kõrgharidusega tallinlast, vaid inimesi väljastpoolt pealinna, kes tegelikult sellist keskkonda vajavad," rääkis Kivisaar.

Portaalist leiab kasulikku teavet tervishoiust tarbijakaitseni ja sotsiaaltoetustest digilevile üleminekuni. Riigiportaali kampaania kutsub inimesi aktiveerima oma @eesti.ee e-posti aadress, mis on ametlik suhtlusvahend riigi ja kodaniku vahel.

Kivisaare hinnangul on aadressi kasutada mugav, sest see ei muutu elu jooksul ja sellele saavad kirju saata nii inimese sõbrad kui riik.

Üritused toimuvad reedel, 8. jaanuaril kell 16 Jõhvi Jewe keskuses, laupäeval, 9. jaanuaril kell 12 Paide Maksimarketis, reedel, 15. jaanuaril kell 16 Tartu kaubamajas, laupäeval, 16. jaanuaril kell 12 Valga Rimis, neljapäeval, 21. jaanuaril kell 16 Pärnu Port Artur 2s, reedel, 22. jaanuaril kell 16 Kuressaare Aurigas, neljapäeval, 28. jaanuaril kell 16 Võru Kagukeskuses ja laupäeval, 30. jaanuaril kell 12 Rakvere Põhjakeskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles