Kanada bluusisõbrad valisid Bullfrog Browni plaadi aasta parimaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bullfrog Brown astus üle Toome jalutades sisse Tartu Ülikooli ajaloo muuseumisse. Esiplaanil vasakult Andres Roots, Peeter Piik ja Alar Kriisa, nende taga seisab muusade juht, muusika ja luule kaitsja Apollon.
Bullfrog Brown astus üle Toome jalutades sisse Tartu Ülikooli ajaloo muuseumisse. Esiplaanil vasakult Andres Roots, Peeter Piik ja Alar Kriisa, nende taga seisab muusade juht, muusika ja luule kaitsja Apollon. Foto: Sille Annuk

Kanada veebiajakirja Blues Underground Network 2009. aasta parimate bluusiplaatide edetabelis on esikohal Tartu trio Bullfrog Brown albumiga «Moon and Central».

Sama CD tuli võitjaks ka parima Euroopas tehtud bluusiplaadi ning parima kaanekujunduse alakategooriates; «Moon and Centrali» ümbrise kujundas Tartu kunstnik Siret Roots.

Möödunud aasta parimate hulka on Bullfrog Browni juba lugenud ka Prantsuse Terre Marine FMi raadiosaade Maxwell Street (kaheteistkümnes koht kolmekümne enimmängitud albumi loetelus) ja Briti PURE FM-i saade Roots & Fusion – mulluse parima uue saate auhind anti Roots & Fusioni juhile Rick Stuartile detsembris kätte just Bullfrog Browni eestikeelse raadiokõlli saatel.

Äramainimist leidis tartlaste album ka Briti portaali Bluesinthenorthwest.com kriitiku Grahame Rhodesi aastakokkuvõttes; pikemalt oli Bullfrog Brownist juttu veel Prantsuse bluusiajakirja Crops Blues Mag novembrinumbris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles