Airi Ojametsa kooselu mõraneb

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airi Ojamets
Airi Ojamets Foto: Peeter Langovits

Kantrilauljatar Airi Ojametsa ja tema mehe Indrek Inno kooselus on ohtlikud mõrad ning mis nende suhtest edasi saab, ei tea keegi.

Airi, kes on elumuutuste ja kiire elurütmi tõttu 16 kilo alla võtnud, ütleb, et praegu soovib ta kõige rohkem aja maha võtta ja enda jaoks asjad selgeks mõelda, kirjutab SL Õhtuleht.

Naine ütleb, et kriisid kaasnevad iga suhtega ega usu, et need tähendaksid lõpu algust. «See on üks järjekordseid eksameid, mis paneb proovile, kas meie suhe jääb kestma või ei,» arvab lauljatar.

Põhiprobleemiks on Airi sõnul omavahelised tülid, mis võivad tuleneda iseloomude erinevusest, kuid kuna paaril on ühised lapsed ja kodu, ei tule võimalik lahkuminek kerge otsusena.

«Loodan, et kui peakski tekkima olukord, et lahku minna, siis hästi sõbralikult ja mõistvalt. Kui jagatakse lapsi ja kodu, on ju väga kole, kui hakatakse üksteisele s...a keerama ja kohut käima. Selline alatu käitumine ei tee head kellelegi,» mõtiskleb lauljatar.

«Muide: olen hakanud mõtlema ka sellele, et teatud vanuses muutuvad mingid asjad ebaoluliseks. Näiteks seks. Olulisemaks muutuvad hoopis teised asjad: näiteks see, et sul on partner, kellega juttu rääkida ja käest kinni hoida,» arvab Airi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles