Nick Carter: hakkasin jooma kaheaastaselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nick Carter
Nick Carter Foto: SCANPIX

Backstreet Boysi laulja Nick Carter süüdistab oma alkoholi- ja uimastiprobleemides perekonda.

33-aastane staar avaldas oma uues autobiograafias «Facing the Music and Living to Talk About It», et tema lapsepõlvekodu asus samas majas, kus tema vanemad Robert ja Jane stripibaari pidasid.

Raamatus seisab: «Perekonnalegend pajatab, et roomasin kaheaastasena alkoholi hoiuruumi ning seal tabati mind esimest korda joomas. Mu vanemad viskasid selle üle alati nalja. Mõnda aega naersin nendega kaasa, kuid ühel hetkelei tundunud see enam naljakas.»

Carteri sõnul jõid tema vanemad palju: «Ühes koduvideos teesklen koos oma väikese sugulasega, et läheme baari nagu kaks täiskasvanut. Me tantsisime ja jäljendasime pidutsemist. Tagasi vaadates mõistan, kui palju mõjutas mind vanemate alkoholilembus - see oli lausa osa meie lapsepõlvemängudest. Ma oleks justkui programmeeritud alkohoolikuks saama.»

Nick jättis joomise 2008. aastal, kuna tal diagnoositi südamelihase kahjustus ehk kardiomüopaatia.

Laulja noorem vend Aaron ei pääsenud samuti probleemidest - tema käis 2011. aastal võõrutusravil. Nicki õde Leslie suri 2012. aasta veebruaris 25-aastaselt retseptiravimite üledoosi tagajärjel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles