Will Ferrell lastega Emmy laval: ei, sa ei või praegu Angry Birdsi mängida!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Will Ferrell
Will Ferrell Foto: SCANPIX

Koomik Will Ferrell oli enda sõnul sunnitud pojad Emmy galale kaasa võtma, kuna ta ei leidnud lapsehoidjat.

46-aastane Ferrell naerutas publikut ilmselt rohkem kui keegi teine, kui ta sandaalide ja vana t-särgi väel lavale ilmus, vahendab Us Weekly. Mees võttis kaasa üheksa-aastase poja Magnuse, kuuese Mattiase ja kolmese Axeli.

«Tõeline au on välja kuulutada õhtu viimased kaks auhinda - parim komöödiasari ja parim draamasari,» ütles Ferrell.

«Mida? Ei, sa ei või praegu Angry Birdsi mängida!» manitses ta Mangust ning publik rõkkas naerust.

Ferrell selgitas naljatades, et Helen Mirren ja Maggie Smith loobusid viimasel hetkel Emmydele tulemisest, talle helistati «sõna otseses mõttes 45 minutit tagasi» ja ta pidi pojad kaasa võtma, kuna ta ei leidnud nii kiiresti lapsehoidjat.

«Meil oli täna jalkamäng, naabri sünnipäevapidu, pähkliallergia... Mul polnud aega soengut teha! Aga sellel pole tähtsust, tore on siin olla,» rääkis Ferrell.

Kui Ferrell oli parima komöödiasarja Emmy üle andnud «Modern Family» looja Steven Levitanile, jätkas ta lastega õiendamist: «Sa pead praegu vetsu minema?! Ma küsisin sult lava taga, kas sa tahad vetsu! Nüüd pead lihtsalt kinni hoidma. See on Emmy gala! Ärge keerake seda tuksi!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles