Saaremaale kerkib lumelinn

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumelinna ehitus Pärnus mõne aasta eest.
Lumelinna ehitus Pärnus mõne aasta eest. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tänavu, kui lumehanged taevani, on oma jõud lumelinnaku ehitamiseks otsustanud ühitada Kuressaare noorte huvikeskus ja Kuressaare Kultuurivara, kirjutas

Oma Saar

.


Esialgselt on kokku lepitud, et suur ühisehitamine läheb lahti 23. jaanuaril nn Tivoli platsil.

"Otsustasime, et kui juba teeme, siis pisut vahvamalt," ütles Maris Rebel Kultuurivarast. "Algselt plaanisime eeloleval nädalavahetusel lumememmede voolimise võistlust, et aga igal aastal on Kuressaare noorte huvikeskus ka lumelinnaku ehitanud, arvasime, et teeme seda seekord üheskoos. Kui muidugi ilm meile vingerpussi ei mängi."

Huvikeskuse juhi Aare Martinsoni arvates on see igati hea idee. "Praegu on koolivaheaeg ja lapsed veel laiali. 23. jaanuar - see on paras aeg küll. Kutsume lapsed kokku ja teeme ühe vägeva lumelinna, sest materjali tänavu ju jätkub."

Martinsonil on kavas päästeteenistusega läbi rääkida selles osas, et Kuressaare huvikeskuse hoovil võiks tänavu olla üks linnalaste liuväli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles