Miss Kätlin Valdmets: ööelu Barcelonas on kõike muud kui igav

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets.
Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets. Foto: Jelena Rudi

Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets, kes naudib elu hostessina päikeselises Hispaanias, saabus eelmisel nädalal Eestisse puhkama.

Buduaar võttis Kätliniga ühendust ja uuris Hispaania ööelu kohta.

Kätlin saabus Eestisse 9. septembril ning plaanib lahkuda alles septembri lõpus. Kogu siin viibitud aja kavatseb kaunitar veeta pere ja lähedaste seltsis.

Kuid kuidas veedab Kätlin Hispaanias olles oma vaba aega?

«Vabadel päevadel veedan aega rannas päevitades ja ujudes, jõusaalis käies, sõpradega ja muidugi koos oma õega. Barcelona suvi on väga pikk, eriti armastan ma siinseid õhtuid, mil õhutemperatuur ei ole enam nii kuum, see aeg on minu jaoks tõesti kõige nauditavam,» tunnistas Kätlin.

Mis aga Hispaania ööellu puutub, siis Kätlin eelistab pigem väliterrasse kui ööklubisid.

«Ööelu on Barcelonas kahtlemata väga kirev, ööklubisid on palju, seega valik, kuhu minna, on meeletu. Mulle iseenesest meeldivad kõige rohkem terrassid, kus sõpradega kokteile juua, niisama istuda ja muljetada. Siin on väga mitmeid võrratu linnavaatega katuseterrasse, kuhu võiks istuma jäädagi,» rääkis Kätlin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles