«Meie mees» tembeldab Keskerakonda alusetult võlglaseks

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meie Mees ja Sõprade tuur purjetamas, 07.08.2008
Meie Mees ja Sõprade tuur purjetamas, 07.08.2008 Foto: Maria Vahuri

Populaarse ansambli «Meie mees» koduleheküljel asub rubriik «Võlglased», kus teiste hulgas mainitakse Keskerakonda.


Keskerakonna infojuht Toomas Raag ütles, et kodulehel on vananenud informatsioon.

«Tegemist on ühe varasema arvega, mis on tänaseks ära õiendatud. Võib-olla seda kodulehekülge igapäevaselt ei uuendata. Arve puudutas ühte «Meie mehe» esinemist kevadisel Keskerakonna üritusel. Ma isegi ei oska täpselt peast öelda, millisel nimelt. Arve sai tasutud üsna peatselt. Võib-olla mitte just järgmisel päeval, aga sai makstud,» kommenteerist Raag.

Raag ei osanud täpsustada, millal arve sai tasutud: oli see suvel, sügisel või talvel.

Emil Oja ansamblist «Meie mees» möönis, et tõepoolest, Keskerakond seisab võlglaste nimistus asjata. «See on mingi suvine asi, aga nüüdseks on see korras,» sõnas Oja ja lubas Keskerakonna võlglaste nimekirjast eemaldada.

Lisaks parteile on võlglasteks märgitud HOME ENTERTAINMENT GROUP (vana RECORDS HULGI) - Renee Meriste, Peeter Kaljuste, DVD LIIDER - Silver Aberut, Ragnar Konson ja Mariliis Toon. Nende kohta hoiatab koduleht: «et enne kui nendega koostööd alustad, uuri tausta ja küsi raha ette!!!!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles