Second hand võib olla puhas ja šikk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Genialistide Klubis avati taaskasutuspood Berliin!, mille loojateks on näitlejad Katrin Pärn, Maarja Jakobson, Kristel Leesmend ja Piret Simson. Tähelepanu, viskan pikali ja pildistan! Paremalt Naistelehe fotograaf Aldo Luud, näitlejad Katrin Pärn ja Kristel Leesmend, psühholoogiadoktorant Kirsti Akkermann ning näitlejad Piret Simson ja Maarja Jakobson.
Genialistide Klubis avati taaskasutuspood Berliin!, mille loojateks on näitlejad Katrin Pärn, Maarja Jakobson, Kristel Leesmend ja Piret Simson. Tähelepanu, viskan pikali ja pildistan! Paremalt Naistelehe fotograaf Aldo Luud, näitlejad Katrin Pärn ja Kristel Leesmend, psühholoogiadoktorant Kirsti Akkermann ning näitlejad Piret Simson ja Maarja Jakobson. Foto: Lauri Kulpsoo/Postimees

Tartus Genialistide klubis taaskasutuskauplust Berliin! pidavad neli naist müüvad rõivaid, millel on oma lugu.


Kolm näitlejat - Maarja Jakobson, Piret Simson ja Katrin Pärn - ning psühholoog Kirsti Akkermann hakkasid poodnikeks 2009. aasta juunis, kirjutab ajakiri Pere ja Kodu. Kui algul pandi müüki eneste kappi seisma jäänud riided, siis nüüdseks saadakse riideid nii annetustest kui ka tuttavate käest küsides.

Berliini! poekese suurannetajateks on olnud nii Kiur Aarma, Toomas Kirss, Marika Vaarik kui ka Ene-Liis Semper.

Katrin Pärna sõnul üritavad nad muuhulgas murda suhtumist, et second hand poes lõhnab halvasti ja seal on mõttetu vana kraam. «Meil on ometigi puhas ja šikk butiik,» kinnitab Katrin.

Saksamaa pealinna Berliini järgi nime saanud poeke on avatud igal laupäeval Genialistide klubis, Vene kiriku ja ülikooli võimla vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles