Väinamere parvlaevaliiklus läheb üle talvegraafikule

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Atoneni sõnul oleks riigil mõistlik lasta uued laevad ehitada ja siis neile rentnik leida.
Meelis Atoneni sõnul oleks riigil mõistlik lasta uued laevad ehitada ja siis neile rentnik leida. Foto: Raigo Pajula

Väinamere Liinide teatel kehtib alates 5. jaanuarist Lääne-Eesti saarte ja mandri vahelistel parvlaevaliinidel muudetud talvine sõidugraafik, kirjutas meie

Meie Maa

.


Kuivastu-Virtsu liinil lülitatakse taas ohtlike ja eriveoste reisid tavagraafikusse, see vähendab väljumiste arvu nädalas kaheksa võrra.

Alates 5. jaanuarist jäävad tavagraafikust ära väljumised Kuivastust esmaspäevast neljapäevani kell 10 ning Virtsust esmaspäeviti ja neljapäeviti kell 18 ja teisipäeviti kell 21, need hakkavad teenindama ohtlikke veoseid.

Nendele reisidele võetakse siiski piiratud arvul tavasõidukeid, kuid sinna ei saa osta e-pileteid ja laevale pääsu garanteerida ei saa.

Triigi-Sõru liini sõidugraafikus väheneb nädalane reiside arv kahe võrra. Laupäeviti enam reise ei toimu, pühapäevale lisanduvad hommikused väljumised Sõrult kell 8.15 ja Triigist kell 9.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles