Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Robert on kõige šikim mees!

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Robert Pattinson
Robert Pattinson Foto: Reuters / Scanpix

Meestejakirja GQ Briti väljaanne valis välja ajatolmuks pudenenud aasta paremini ja halvemini riietujad. Kõige šikima mehe tiitli napsas seekord endale ei keegi muu kui staarvampiir Robert Pattinson.


Pattinsoni on viimasel ajal tiitlitega lausa üle külvatud. Verisulis näitleja saavutas väärika teise koha maailma kõige seksikamate meeste edetabelis ning otse loomulikult kuulub talle kõigi aegade kõige armastatuima vampiiri tiitel. Nüüd siis uus tunnustus Inglismaalt - kõige paremini riietuv kuulsus, vahendab uudist Bild.

Pattinsonil pole ka põhjust häbeneda, sest tema poisilikult sale keha sobib ühtmoodi hästi nii lahedasse T-särki kui nooblisse ülikonda. Ajakiri GQ iseloomustab noormehe stiili kui äärmiselt elegantset ja erutavat, pidades seda kaasaegse mehe tõelise olemuse peegelduseks.

Välja jagati ka kõige halvemini riietuva staari tiitel ning seekord sai selle endale Briti peaminister Gordon Brown. Meestemagasini arvates on mister Brown kõike muud kui Briti stiili hea näide.

Märksõnad

Tagasi üles