Winehouse organiseerib juba abikaasa vabanemise tähistamiseks pidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blake Fielder Civil
Blake Fielder Civil Foto: WENN

Lauljatar Amy Winehouse on niivõrd veendunud selles, et ta abikaasa Blake Fielder-Civil vabaneb selle kuu lõpul vanglast, et korraldab juba mehele vabanemispidu.

Hetkel ootab Fielder-Civil Londoni Pentonville´i vanglas kohtuotsust pärast seda, kui tunnistas ennast süüdi kohtu töö takistamises ning raskete kehavigastuste tekitamises, teatab WENN.

25-aastase mehe kohtuotsus kuulutatakse välja 21. juulil ning kallaletungi eest võib teda oodata maksimaalselt viieaastane vanglakaristus, samas võib kohtu töö takistamise eest seaduse järgi talle mõista kuni eluaegse vangistuse – kuid see on siiski ülimalt vähetõenäoline.

Kuid Winehouse on kindel, et ta abikaasa vabastatakse ning on juba teatanud kõigile sõpradele, et kavandab abikaasa koju jõudmise puhul suurt pidu.

«Ta on juba saatnud kõigile sõpradele SMS-sõnumeid, et Blake on peatselt koduteel. Ta korraldab pidu, aga inimesed pelgavad seda, sest nad kardavad, et Amy ja Blake langevad taas üheskoos meelemürkide võrku,» ütles lauljatarile lähedalseisev isik Briti ajalehele The Sun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles