Millise kehaosa kindlustaksid Eesti kuulsused?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp
Evelyn Sepp Foto: Laura Kallasvee

Hollywoodi tähtede seas populaarsust kogunud kehaosade kindlustamine on lõpuks ometi jõudnud ka Eestisse. Teenust pakub OÜ ABC Kindlustusmaaklerid, kes vahendab alates juulist maailma kuulsaima ning suurima kindlustuskompanii Lloyds tooteid.



Uurisime meie kohalikelt staaridelt, mida kindlustaksid nemad?

Laulja Eda-Ines Etti
Arvan, et otseselt mingit kehaosa ma ei kindlustaks, aga mõistlik tunduks häälepaelte kindlustamine. See on ikkagi vahend, millega ma teen tööd ja oleks meeldiv kompensatsiooni saada, kui enam laulda ei saa.

«Bedwettersi» laulja Joosep Järvesaar
Terve keha, ei tahaks millestki ilma jääda.

«Cosmopolitani» peatoimetaja Merle Liivak
Kindlustaksin ära oma Achilleuse kanna! Sest kui minus poleks enam ühtegi nõrka kohta, muutuksin külmaks, emotsioonituks, eriti igavaks inimeseks.

Bravuuritar Anu Saagim
Mina sooviksin kindlustada oma peakese, kus pesitseb nii särav mõistus. Milline aju veel suudaks välja mõelda rohkem briljantseid krutskeid kui minu oma.

Muusik Tanel Padar
Noh kurat… Ma arvan, et neid kehaosasid, ilma milleta inimesed maailmas hakkama peavad saama, on väga palju. Pead vist poleks mõtet kindlustada, sest kui see otsast ära kukub, ei ole enam niikuinii midagi teha. Pigem oleks mõistlik terve keha ära kindlustada… Pillimehena mõtleksin kindlasti esimesena oma näppude peale.

«Vanilla Ninja» kitarrist Piret Järvis
Äriliselt oleks kindlasti kõige mõttekam kindlustada ära oma pimesool. Aga endast rääkides, siis pigem panustaks kas kätele või häälepaeltele :).

Laulja Lauri Pihlap
Jalgpallur ma ei ole, seega jalgu ma ei kindlusta. Kohe tulevad meelde Jennifer Lopez oma kindlustatud tagumikuga ja Tom Jones vist kindlustas oma rinnakarvad (naerab). Kuna võin end veidi ka klaverimängijaks nimetada, siis vast kindlustaks käed. Aga tegelikult ei oskagi kohe vastata… Las need, kes tahavad midagi kindlustada, vastavad.

Reporter Carola Madis
Kindlustaks kogu keha, mul on kõike vaja!

«Eesti otsib Superstaari» finalist Arno Suislep
Kõri, et hääle ära minemine mu esinemisi ei takistaks. Nädal enne «Superstaari» finaali oleks mul seda hädasti tarvis olnud.

Trikimees Jürgen Veber
Ma arvan, et ma kindlustaksin oma käed kui peamised töövahendid ja elatusallikad.

Räppar Cool D
Hea küsimus! Ma ei tea, kas oskan sellele kohe vastata… Ei ole ausalt öelda selle peale kunagi mõelnud. Võtaks vast sellise variandi, et kindlustaks kohe terve keha.

Riigikogu liige Evelyn Sepp
Kuna poliitiku töökaim kehaosa on ilmselt selg, mitte suu või aju, siis kindlustaksin vist selle. Edasiste karjäärivõimaluste avardamiseks aga igaks juhuks siiski ka aju, käed, sääred ja selle, mis dekolteele õige ilme annab :).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles