Gunnar ja Ane Loho ootavad beebit

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ane Loho (keskel)
Ane Loho (keskel) Foto: Erakogu

Tuntud Lõuna-Eesti muusikategijad

Gunnar Loho

(50) ja tema nooruke abikaasa

Ané Loho

(24) ootavad perre uut ilmakodanikku.

Gunnar Loho kinnitab uudist ka Kroonikale, kuid ei oska öelda veel lapse sugu. Tema sõnul peaks maimuke sündima oktoobris.

Lohode peres kasvab ka 7-aastane poeg Artis.

Gunnaril on esimesest abielust lauljatar Estiniga kaks tütart - Sandra ja Stina. Lastega Gunnar eriti ei kohtu, sest ei jõudnud aastal 2003 toimunud väga keerulise lahutusprotsessi käigus Estiniga laste hooldusõiguse suhtes rahuldavale kokkuleppele.

Viljandimaa muusikaprodutsendi tuntumateks artistiteks on senini olnud Hovery Covery, Mari-Liis, N-Euro, Night Light Duo ning loomulikult tema enda abikaasa Anne artistinimega Ané.

Ané ja Gunnar tutvusid Viljandi kultuurimajas ühe kohaliku diskori kaudu. Mehele meeldis noore tüdruku lauluhääl ning ta oli nõus teda artistina proovile panema. Pärast aastast tutvust jäi Ané lapseootele ning seejärel pandi ka leivad ühte kappi. Gunnarit võlusid toona Ané juures just neiu elukogemus ja küpsus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles