Rolf Juniorile laekus 61 erinevat versiooni laulusõnu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolf Roosalu ehk Rolf Junior
Rolf Roosalu ehk Rolf Junior Foto: Photo Factory

Detsembri alguses käima lükatud sõnadekirjutamisvõistlus Rolf Juniori muusikale, millega noormees plaanib «Eesti laulule» kandideerida, hakkab lõpule jõudma.

Hetkel on laulusõnu laekunud 61 erinevat versiooni, 38 naist ja 23 meest on oma mõtted paberile pannud ning sõnu on Rolfile läkitatud lisaks Eestile ka Venemaalt, Poolast, Inglismaalt ja Kreekast, kirjutas Õhtuleht.

«Välisriikidest saabunud sõnad olid kõik erandkorras väga head. Põhjus ilmselt selles, et nad kasutavad igapäevaelus palju inglise keelt, milles sõnu kirjutada on kindlasti lihtsam, kuna keel ise on sõnavaralt kordi rikkam ja lauldavam,» rääkis Rolf laekunud lugudest.

Laulja pole veel suutnud otsustada kummagi keele kasuks ning võimalik on, et valib välja nii inglis- kui eestikeelse versiooni: «Otsuse teen ilmselt sisu, lauldavuse, silpide jagunemise ja üldise kõlapildi järgi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles