«Kõmutüdruku» staar: inimesed ei võta mind tõsiselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Momsen
Taylor Momsen Foto: XLNY/Stella Pictures
Telesarja «Kõmutüdruk» täht Taylor Momsen kurtis, et tal on kõrini sellest, et inimesed teda noore ea tõttu tõsiselt ei võta.

Filmist «Kuidas Grinch jõulud varastas» tuntuks saanud 16-aastane staar rääkis, et on sellest saati oma lapstähe imidžist vabaneda püüdnud, vahendab Digitalspy.

«Minu arvates ei võeta mind eriti tõsiselt, sest olen 16. Ja mõeldakse, et enamik 16-aastasi ei tea, mida nad teha tahavad,» rääkis Momsen.

Neiul on oma bänd The Pretty Reckless ning ta kinnitab, et tahab edaspidi just sellele pühenduda.

«Aga mina tegelikult tean, sest olen sellele mõelnud alates ajast, mil olin kaheaastane… Mulle meeldib töötada. Olen töönarkomaan, aga keegi ei usu seda. Istun kella kolmeni öösel lindistusstuudios,» kirjeldas neiu.

«Olen depressiivne ja jään selleks kuni 80-aastaseks saamiseni. Minu arvates hoiab see asjad värsketena. Aga minu arvates on depressiivsus alati alavääristav sõna, kui sellega teismelisi kirjeldatakse. See tähendab lihtsalt seda, et sa saad igasugu s**ast aru ja ma ei mõista, miks see peaks halb olema,» lõpetas Momsen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles