Tallinnas kogunevad Euroopa tippratsanikud

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Kivisild hobusel Cinnamon.
Tiit Kivisild hobusel Cinnamon. Foto: Mihkel Maripuu

Traditsioonilisel ratsaüritusel „Tallinn International Horse Show" kogunevad tänavu 18.-21. märtsil Tallinna Saku Suurhallis Euroopa tippratsanikud.


Tänavuse suurürituse raames leiavad aset ka takistussõidu Kesk-Euroopa liiga MK finaal ja esimest korda Eestis peetav rahvusvahelisel tasemel koolisõiduvõistlus, mis muudavad „Tallinn International Horse Show 2010" kümnendi suursündmuseks kõigi Eesti ratsutamisfännide jaoks, teatasid korraldajad.

Tallinnas aset leidvast Maailma karika finaalist võtavad peale Eesti tippratsanike ja hobuste osa ligi 70 Euroopa ratsasportlast enam kui 160 hobusel.

Lisaks takistussõiduvõistlustele pakuvad kolmel päeval silmailu erinevad hobu-show'd ja rahvusvahelisel tasemel koolisõitjad. Seega leiab endale programmist põnevat vaatamist nii pühendunud spordifänn kui tõeline hobusesõber.

Ürituse pääsmed on saadaval Piletilevi müügikohtades üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles