Oraalseksi võistlusel osalenud naised arreteeriti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka Zakynthose saarel oraalseksi võistlusel osalenud naised arreteeriti
Kreeka Zakynthose saarel oraalseksi võistlusel osalenud naised arreteeriti Foto: AFP / Scanpix

Joonia meres asuva Kreeka puhkusesaare Zakynthose politsei arreteeris üheksa inglannat, kes osalesid möödunud nädala lõpul oraalseksi võistlusel.

Arreteerituid võib ees oodata süüdistus prostitutsioonis, kirjutab Reuters.

Lisaks võeti vahi alla ka kuus inglast ja kuus kreeklast, sealhulgas kaks baariomanikku, kelle lõbustuskohas selline võistlus aset leidis. Meestele esitati süüdistus amoraalsele käitumisele ärgitamises.

Kohaliku politsei sõnul olid inglannad saarele puhkama tulnud. Naistele maksti, et nad sellel võistlusel osaleksid. Võistlusest tehtud video aga riputati üles internetti.

Viimastel aastatel on Zakynthose saare Laganase ranna piirkond saanud noorte, 20 – 30-aastaste eurooplaste meelispuhkepaigaks ning seal korraldatakse metsikuid pidusid.

Igal aastal külastab Kreeka kuurorte ja puhkusesaari 15 miljonit inimest, keda tõmbavad sinna mõnusad soojakraadid, puhas vesi ja liivarannad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles