Üritustesarja «Featuring:» uusaastapeol esineb Marten Kuningas ansambliga Leegitsev Sidrun

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marten Kuningas esineb homme Von Krahli teatris toimuval aastavahetuspeol ansambliga Leegitsev Sidrun
Marten Kuningas esineb homme Von Krahli teatris toimuval aastavahetuspeol ansambliga Leegitsev Sidrun Foto: Leegitsev Sidrun

Homme, aasta viimasel päeval toimub Tallinnas, Von Krahli teatri baaris üritustesarja «Featuring:» suurejooneline uusaastapidu, mis hõivab kogu maja ja mille raames astuvad alates kella 23.00st publiku ette tervelt seitse bändi ja neli DJ-d.

Ülemises saalis jõuavad publiku ette MTV Eesti poolt massidesse toodud ülienergiline Chungin & The Strap-On Faggots, «Noortebänd 2009» võitja Junk Riot, Opium Flirt koos Andres Lõoga ning Queennaive.

Sadade fännide rõõmuks astub öötundidel Von Krahli ülakorruse suurele lavale ka «Eesti otsib superstaari» saate staari Marten Kuninga ansambel Leegitsev Sidrun.

Alumisel korrusel esinevad Soundwave bändivõistluse võitnud BadassYuki ning alternatiivset süntpoppi viljelev Malcolm Lincoln. Plaadimängijate tagant toetavad neid Kaur Kareda, Estrada, Gammapoiss ja Dr. Dark.

«Kuna aastalõpp on meenutuste aeg, siis otsustasime meenutada möödunud aasta eredamaid artiste ja muusiktähti ning viia see positiivne emotsioon uude aastasse,» ütles ürituse peakorraldaja Risto Karupoeg peo võimsat esinejate nimekirja kommenteerides.

«Featuring: Uue aasta sünnipäev» algab 31. detsembril kell 23.00 Tallinnas, Von Krahli teatris (Rataskaevu 10). Pilet üritusele maksab sõbralistiga list@featuring.ee liitunutele vaid 125 krooni. Kuni kella 01.00 peole saabujad peavad sissepääsu eest maksma 150 krooni ning hilisematel pidulistel tuleb linna parima aastavahetuspeo eest välja käia 175 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles