Kulude kokkuhoiu tõttu kaob TV6 tasuta vabalevist

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Leito
Priit Leito Foto: Kalev Lilleorg

AS TV3 esitas kultuuriministeeriumile avalduse sooviga eemaldada TV6 teleprogramm alates 9. jaanuarist vabalevist.


«Otsuse taga on soov TV6 programmi veelgi tugevdada ja sinna senisest rohkem raha investeerida. Vabalevist lahkumine loob meile selleks vajalikud tingimused,» selgitas MTG Eesti ettevõtete TV3 AS ja Mediainvest Holding AS tegevjuht Priit Leito.

Leito täpsustas, et õhulevist loobumine võimaldab kulusid märkimisväärselt kokku hoida, et seeläbi säästetud vahenditega TV6 programmi veelgi paremaks muuta.

TV6 vabalevist lahkumine ei muuda 95 protsendi televaatajate jaoks midagi: TV6 jääb endiselt nähtavaks kõikide operaatorite võrkudes - Starmani ja STV kaabelvõrkudes, Elionis, Zuumis, Viasati pakettides ja teistes levikanalites, kus TV6 kui eelkõige nooremale inimesele suunatud telekanali vaatajad peamiselt asuvadki.

«TV6 on liider väiksemate telekanalite hulgas ja jääb selleks ka peale kavandatud muudatust. TV6 vaatajate hulk on pidevalt kasvanud, tänaseks on neid juba ligikaudu 400 000 nädalas,» sõnas Leito.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles