Piletimäng: pidutse koos ansambliga Apelsin!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Apelsin liikmed Ants Nuut (vasemalt), Tõnu Aare ja Jaan Arder - 2006. aastal üles võetud.
Ansambli Apelsin liikmed Ants Nuut (vasemalt), Tõnu Aare ja Jaan Arder - 2006. aastal üles võetud. Foto: LAURI KULPSOO/PM/SCANPIX BALTICS

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi.ee jagavad igal nädalal Pärnu meelelahutusasutuste priipääsmeid.

Kahe nädala pärast, 15. jaanuaril väisab ööklubi Str& legendaarne ansambel Apelsin ja esitab oma kuulsaid tantsulugusid.


Loosime Apelsini kontserdile 2x2 pääset ja anname mõlemale võitjale ära plaadi!

Võitmiseks vastake alljärgnevale küsimusele.

Selle mängu küsimus: "Kas ansambel Apelsin tähistas hiljuti oma 25. või 35. aastapäeva?"

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 6. jaanuariks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil "Piletimäng", Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Võitjatega võtame ühendust, samuti teavitame võitjatest Pärnu Postimehes ja portaalis 24tundi.ee.

Eelmise mängu küsimuse "Mis aasta algab 1. jaanuaril?" õige vastus on 2010. Paljud piletimängus osalejad pakkusid, et 1. jaanuaril algab tiigriaasta, kuid seda vastust ei lugenud toimetus õigeks, sest kalendri järgi algab tiigriaasta 14. veebruaril.

Täna õhtul Pärnu kuursaalis toimuvale suurele aastavahetuspeole, kus esineb ansambel Shanon, silmailu pakub tantsutrupp Celavy ja keskööl toimub ilutulestik, võitsid kaks pääset Urmas Sähka, Ave Rallman ja Ly Kärner.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles