Eurolauluportaal külvas eestlased auhindadega üle

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väsinud ja õnnelikud: lauluga «Rändajad» Eesti Eurovisiooni finaali viinud Urban Symphony solist Sandra Nurmsalu (vasakult), laulu autor Sven Lõhmus ja tšellomängija Mari Möldre.
Väsinud ja õnnelikud: lauluga «Rändajad» Eesti Eurovisiooni finaali viinud Urban Symphony solist Sandra Nurmsalu (vasakult), laulu autor Sven Lõhmus ja tšellomängija Mari Möldre. Foto: Alain Douit / EBU

Portaal www.esctoday.com tegi aastalõpukokkuvõtteid ja hindas kõrgelt Urban Syphonyt, laulu «Rändajad» ja selle autorit.


Duode ning ansamblite konkurentsis peeti parimaks Eesti tüdukutegrupi Urban Symphony esitust. Lisaks hinnati linnasümfoonia tüdrukuid esimese auhinna vääriliseks parima loovlahenduse kategoorias ning parima lavakostüümi eest. Loo «Rändajad» autor Sven Lõhmus tunnistati portaali poolt aasta heliloojaks ning kõige paremini seatud ja produtseeritud laulu autoriks.

Niisiis sai Eesti eurolugu, selle autor ja esitajad ESCToday käest viis auhinda 21st. Kõiki tulemusi vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles