Anu Saagim roomas siirupis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilne hommik algas juba traditsiooniliselt Suure Venna majas hommikuvõimlemisega, mis oli sissejuhatus tervislikku päeva.  

Ennelõunal toimetati Suure Venna maja elanikele Top Shopi köögitarvikud, millega nad pidid valmistama tervisliku salati.

Elanikud otsustasid valmistada tomati-mozzarella-salati.Kui alguses oli rõõmu kõigil uuest ülesandest, siis peagi see vaibus. Põhjuseks oli nimelt köögitehnika, mis neile toodi. Kui alguses arvati nende kasutamine lihtne olevat, siis töö käigus selgus, et nii see pole.

«Olen vaadanud neid reklaame palju ja seal tundub see nii lihtne olevat. Kuid praktikas on asi lihtsusest kaugel,» lausus Aleks.

Juhtus ka esimene tööõnnetus. Nimelt  tõmbas Jori sõrme lõhki riivi tera vastu. Kuid see oli alles algus, sest õhtul juhtus sama asi Johannal. Elanikud olid suures tuhinas unustanud kasutusjuhendit lugeda.

Pärast salati valmistamist otsustas Aleks lõigata Claudia juukseid ning selle käigus küsiti Anult, kui palju maksab meestejuuksur Eestis. Selle peale vastas Saagim, et ta ei tea, kuna ei käi meestejuuksuris.

«Kui palju sul üldse juuksuri peale kuus kulub?» küsis Aleks uuesti.

Skandaalitar vastas selle peale, et ta ei tea.

«Nimelt on mul erajuuksur, kes lõikab nii minu kui ka poja juukseid. Lisaks ostan ma ka kõik hooldusvahendid ja šampoonid tema juurest,» lausus Anu.

Kuid maja elanikud tahtsid ikkagi teada saada, kui palju tal kuus see lõbu maksma läheb.

«Nad saadavad mulle iga kahe kuu tagant arve ja see on ligikaudu 90 eurot,» vastas Anu. Selle peale olid kõik imestunud, sest Soomes maksaks selline lõbu kordades rohkem.

Suure Venna teine tervislik ülesanne oli smuutide valmistamine, mis läks elanikel palju lihtsamalt.

Pärast seda saabus majja vaikus enne suurimat päevaülesannet, milleks oli «Karumõmmi silmad sulguvad».

Majaelanikud jagati paaridesse ning nad pidid roomama läbi siirupi voodini ning seal lõhkuma patju, et leida nende seest väikesed karud.

Esimesena said neli karu korjatud Sara ja Aleks ning viimasena lõpetasid Johanna ja Anu, keda Suur Vend ka karistas.

Võitjad said õhtul auhinnaks korvi, kus oli veini, šokolaadi ning muud head-paremat, mida nad ei tohtinud teistega jagada ning see valmistas Sarale ja Aleksile tuska.

Anu ja Johanna said karistuseks võitjapaari teenindada.

«Mina ei hakka kedagi teenindama. Hoopis mind pead teenindama,» lausus skandaalitar.

Majaelanikud olid rõõmuga nõus Saagimit aitama ning kõik koos teenindama võitjaid.

Õnneks möödus õhtu majas rahulikult ning kõik, kes soovisid, said veel minna sauna.

Täna on tulemas Suure Venna majja uus elanik. Kes see on? Ole meiega ja sa saad teada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles