Jõhvikapiparkoogid

, toidublogi autor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõhvikapiparkoogid
Jõhvikapiparkoogid Foto: Sille Varblane

Sellel aastal tuli mul mõte teha kuivatatud jõhvikatega piparkooke.


2 dl suhkrut


1 dl vett


100 g võid või margariini


0,5 tl piparkoogimaitseainet


0,5 tl soodat


300 g jahu


4 spl kuivatatud jõhvikaid


Suhkur sulatada ja kuumutada helepruuni värvuseni, lisada tuline vesi, keeta kuni suhkrutükid on lahustunud, tõsta tulelt, lisada sooda ja piparkoogimaitseaine, seejärel sulatatud või ja jahu ning kuivatatud jõhvikad, segada.

Võib kohe küpsetama hakata.

Tainas rullida laiali, lõigata vormiga piparkoogid, küpsetada.

http://www.toidupildid.blogspot.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles