Video: 13-aastane puudega tüdruk laulis talendisaate kohtunikud pikali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rion Paige
Rion Paige Foto: FOX

Ameerika talendisaates «The X Factor» vaimustas kohtunikke 13-aastane Rion Paige, kes esitas Carrie Underwoodi lugu «Blown Away».

Särtsakas Rion selgitas, et ta sündis n-ö tagurpidi randmeliigestega, mistõttu ei tööta tema käed nii nagu peaks, kirjutab The Examiner. Neiu ütles, et loomulikult on tal raske olnud, kuid ta ei luba puudel endale takistusi seada - eriti, mis puudutab tema suurimat kirge - laulmist.

Kohtunikud Kelly Rowland, Demi Lovato ja Paulina Rubio tõusid Rioni häält kuuldes kiiresti püsti. Laulu lõpus tegi seda ka karmi keelega muusikamogul Simon Cowell.

«Pean sulle midagi ütlema. Ma tõesti arvan, et sa oled erakordne. Mäletan, kuidas ma esimest korda Carrie Underwoodi kohates ennustasin, et ta hakkab oma elus suuri asju tegema. Ma ütlen sinu kohta sama, Rion. Mulle jääb see prooviesinemine pikaks ajaks meelde. Rion, sa oled igas mõtte kaunis inimene,» kommenteeris Cowell.

Mäletatavasti läks Underwoodi puhul Cowelli ennustus täide - kaunitar võitiski talendisaate ja temast sai Ameerika üks edukamaid kantrilauljaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles