Inetu Betty

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inetu Betty
Inetu Betty Foto: Kanal 2

Ameeriklaste «Inetu Betty» põhineb Kolumbia menukal telenovelal «Ma olen inetu Betty» (You so Betty, la fea). Seebisari kogus kiiresti populaarsust ning seda hakati näitama mitmekümnes riigis. Säärane menu aga ei jäänud märkamatuks Ühendriikide sarjameistritel. Möödunud aasta septembrist saavad ameeriklased näha sarja nime all «Inetu Betty» (Ugly Betty).

Uus teleprojekt tõusis kiiresti sügishooaja üheks enimvaadatud sarjaks.  Sarja edust kõnelevad ka väärikad auhinnad, mille on võitnud peaosa kehastav 23-aastane America Ferrera, kes on saanud juba nii Kuldgloobuse kui ka näitlejate gildi auhinna kui parim komöödiasarja naispeaosaline. Tänavu kandideerib «Inetu Betty» aga koguni 11 Emmyle ehk Tele-Oscarile, sh kui parim komöödiasari. Sarjas teeb kaasa ka tuntud filmitäht Salma Hayek, kes on ühtlasi sarja produtsent.

Romantilise hitt-komöödiasari pajatab kõrgmoe maailma telgitagustest, kus peab kõigil olema peenike piht, kena näolapp ja uhke imago. Kuidas sobib sinna aga tavaline matsakas tüdruk, kelle peale mehed peadki ei pööra? Betty Suarez on kahtlemata lahke, tark ja töökas neiu. Ent moemaailmas nähakse vaid tema prillitatud näolappi. Kirjandusmagnaat Bradford Meade palkab aga just Betty oma poja Danieli abiliseks moetööstuse piibliks kujunenud ajakirja Mode juurde - peamiselt seetõttu, et Betty on ainus tüdruk, kellega Daniel ei magaks. Terve toimetus vaatab seda pika hambaga pealt, aga Betty pole tüdruk, kes niisama lihtsalt alla vannuks…

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles