Muinasjutumaailm ja Frederiku lahkumine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suure Venna majas sai eile alguse heategevusülesande lahendamine ja Anu sai valida kõigile majaelanikele muinasjututegelase rollid.

Maja kõige vastikumast elanikust sai Punamütsikese muinasjutu järgi kuri hunt ning selle rolli sai Frederik.

Kaunitariks valis Anu Sara, sest ta on maja kõige kaunim naine.

Koletiseks sai Jori, kuna tal on hea süda.

Anu: «Algul oli ta küll kole, kuid hiljem muutus ta kauniks printsiks ja sellepärast valin ma just meie  Jori seda rolli kandma.»

Põrsaks sai Johanna, kuna Saagimi meelest meeldib talle kogu aeg toidu valmistamine.

Punamütsikese rolli sai Claudia, kuna ta on hoolitsev ja sõbralik.

Rapuntseliks sai Anne-Mari, kellel on maja kaunimad juuksed.

Printsi osa sai Aleks, kuna on noor ja kena.

Karu rolli sai Teppo, sest Anu meelest on ta päeval kombekas, kuid öösiti luusib ta naiselanike voodeisse.

Suur Vend andis Anule aga upsaka printsessi osa.

Lisaks said nad endale kirstu, kus on 1000 kuldmünti.

Suur Vend annab neile kahe päeva jooksul erinevaid ülesandeid, mida nad peavad tegema. Kui elanikud ei saa sellega hakkama, siis kaotavad nad kirstust sada kuldmünti. Raha, mis jääb järele, läheb heategevuspotti ning liidetakse juba eelnevalt kogutud summale.

Kõigile elanikele anti ka nende rollile vastavad riided ja oldi väga õnnelikud selle üle, et lõpuks hakkab taas midagi toimuma. Ainukesena hakkas kohe häält tõstma Frederik, kes kindlat ütles, et tema neid riideid selga ei pane ning selles tsirkuses ei osale.

Esimese ülesande said prints ja Rapuntsel. Nimelt pidi Aleks päästma Anne-Mari tornist, ronides mööda rippredelit. Kui alguses tundus see pea võimatu, siis lõpuks see neil ikkagi õnnestus.

Teise ülesande said Punamütsike ja hunt. See jäi neil tegemata, sest Frederik keeldus hundi riideid selga panemast. Maja naised ja Aleks olid väga pettunud.

Kuid siis tuli majja taas pommuudis. Nimelt soovis Frederik majast lahkuda. Elanikud aga said sellest teada alles õhtul.

Frederiku lahkumisest on Soome meedias juba algusest peale räägitud, kuna peagi on tal tulemas kontserdid.

Kas tõesti oli mehel leping saates osalemisele ainult kaheks nädalaks? See on jäänud veel saladuseks. Saates osalejad on kindlad, et Frederikul oli selline leping, sest kuidas muidu on ta pääsenud paljude ülesannete tegemisest. Lisaks tuleb tal ka uus album välja.

Õhtul said elanikud veel lisaülesandeid, mida tehti rõõmuga.

«Nüüd võtavad kõik osa ning meil saab fun olema,»  lausus üks elanikest.

Johanna ülesandeks oli kaitsta kurja hundi tuule eest oma maja. Alguses õnnestus see tal suurepäraselt, kuid lõpuks kukkus maja siiski kolinal kokku.

Viimaseks ülesandeks said maja elanikud Punamütsikese ja kurja hundi muinasjutukangelaste järeletegemine.

Aleks võttis kiiresti hundi rolli ning Claudia jäi Punamütsikese ossa. Sisseelamine oma rolli ning ülesande sooritamine õnnestus neil hästi.

Millega üllatab maja elanikke täna Suur Vend? Elu24 hoiab Teid sellega kursis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles