Vaata, mis toimus Miss Finest 2013 finaalis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Miss Finest 2013 on Soome-Eesti ühine iludusvõistlus, mis toimus eelmisel nädalalõpul laeval Silja Europa juba teist aastat järjest.

Soome ajakirja Seiska VIP-kruiisi üheks meelelahutusosaks oli missivõistlus, mida Eesti poolelt korraldab mitmete Eesti iludusvõistluste eestvedaja Tiina Jantson ja Soome poolelt ilukirurgiafirma Finest omanik Mirjam Kalenius Turu ja DJ Suvi Pitkanen.

Eesti osavõtjad valiti välja Eesti Iluduskuninganna eelvõistluste ja finaali põhjal, Soomes aga toimusid eelvoorud mitmetes linnades.

Kokku osales finaalis kolm Eesti kaunitari ja seitse Soome iludust. Eestit esindasid Marie Lugenberg Eesti Iluduskuninganna 2013, Kaari Tambets Miss FinEst Estonia 2013 ja Kätlin Rotselain.

Miss Finest võistlus on heaks hüppelauaks  neidudele sõiduks mitmetele suurtele maailmavõistlustele.

Miss Tourism Queen International võistlusele Hiina sõidab Eestit esindama 21-aastane ja 183 cm pikkune Kätlin Rotselain.

Miss Globe Estonia tiitli võitis 18-aastane ja 173 cm pikkune Marie Lugenberg, kes esindab Eestit Miss Globe 2013 võistlusel Albaanias juba oktoobris.

Miss Globe Finland tiitli pälvis Pärnust pärit, kuid juba kuus aastat Soomes elav 20-aastane ja 180 cm pikkune Heseri Tammekänd. Heseri pälvis ka 1. printsessi tiitli.

21-aastane ja 177 cm pikkune Kaari Tambets Viljandist võitis 2. printsessi tiitli. Miss Finest 2013 tiitli ja ilukirurgiafirma Finest esindusnäo staatuse selleks aastaks sai aga 25-aastane ja 170 cm pikkune mustanahaline kaunitar Sahra Ali, kes elab Soomes juba kaheaastasest peale ning räägib puhtalt ka soome keeles.

Kohe järgmise aasta algusest algab uueks võistluseks valmistumine. Kõigil Eesti neidudel tuleks oma soovist teada anda Sixtina agentuurile.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles