Galerii: Tais toimus rahvusvaheline naermisvõistlus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvahelisel naermisvõistlusel osalenud Kowit Sripongi etteaste
Rahvusvahelisel naermisvõistlusel osalenud Kowit Sripongi etteaste Foto: AP / Scanpix

Maailm võib olla majanduskriisi, kliimakatastroofi ja toidupuuduse lävel, kuid see ei tähenda veel seda, et naerda ei tohi.

Just sellise egiidi all toimus Tai kuurordis Pattayas rahvusvaheline naermisvõistlus, kirjutab metro.co.uk.

Naermisvõistluse üks korraldajatest,  kohaliku Ripley muuseumi ja kultuurikeskuse esindaja Somporn Naksuetrong sõnas, et naer on inimesi rasketel aegadel ikka aidanud ning on universaalne hea tuju loomise vahend.

Naermisvõistlusel osales 23 inimest 16 riigist. Võisteldi kahele auhinnale: maailma kõige valjema, pikema ja naljakama naeru ning naljakaima kostüümi auhinnale.

Kohtunikud võtsid aluseks kolm kriteeriumi – naeru valjus, pikkus ja stiil.

Võitjatele olid auhinnana välja pandud 100 000 bahti (34 500 krooni) suurune rahaline auhind ja  Ripley muuseumite pääse, mis võimaldab tasuta sissepääsu ükskõik millises maailma paigas asuvasse Ripley muuseumisse.

Maailma kõige valjema, pikema ja naljakama naeru auhinna sai 55-aastane Bangkoki kooliõpetaja Jittarat Vongsomboon. Tema naer kestis 12 minutit ja 26 sekundit ning helivaljus ulatus 110 detsibellini.

Parima naermiskostüümi auhinna sai Tai laulja Kovit Sripoeng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles