Janno ja Cärolin jahmatavad oma lähedasi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mis sul viga on?»
«Mis sul viga on?» Foto: Kuvatõmmis/Kanal 2

Täna, kohe pärast uudistemagasini «Reporter» on Kanal 2 ekraanile pööraselt lõbus saade «Mis sul viga on?».

Täna püüab äsja sõjaväest naasenud Janno oma sõpra haneks tõmmata. Saate teises osas arvab aga Cärolini ema, et tema 21-aastane tütar on lõplikult aru kaotanud!

Varjatud kaameratega filmitud huumorishows «Mis sul viga on?» on üks osapool kõigega kursis, teine aga ei saa mitte midagi aru.

Esimesena astub mängu Janno, kes on pärast sõjaväest naasemist oma sõbraga lõunale tulnud. Sõbrale aga tundub, et Janno on, kas palavikus, või lihtsalt pärast sõjaväge veidi ära pööranud – ta on lapsik, ebaviisakas ja omandanud oskusi, millest tal Janno osas varem aimugi ei olnud.

Teisena on oma ema lõunale kutsunud 21-aastane Cärolin. Õige pea aga ei tunne Cärolini ema oma tütart lihtsalt ära, sest uudised, mida ta tütar nagu varrukast puistab, on üks jahmatavam kui teine.

Lõbus telemäng «Mis sul viga on?» paneb igas saates proovile inimese külma närvi, eneseuhkuse aga ka sõbrasuhted ja kannatuse.

Viiest ülesandest koosneva mängu iga astme edukalt läbides on mängijal võimalik võita kokku 250 eurot – selleks ei tule teha muud kui täpselt seda, mida mängijale kõrvamikrofonist ette sosistatakse.

Saadet juhivad ansambel Regatt solistid Mattias Mustonen ja Marek Jürgenson.

Lõbus telemäng «Mis sul viga on?» on Kanal 2 ekraanil teisipäeviti kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles