Video: Mendi-Anna ilmateade tõi päikese välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Jankelevitš
Anna Jankelevitš Foto: TV3

Esmaspäeval esitles TV3 «Seitsmestes uudistes» ilmateadet Anna Jankelevitš, kes võttis uue väljakutse vastu sarja «Ment» värske hooaja alguse puhul. Anna sai suurepäraselt hakkama, meelitades ilmaminutite ajaks koguni päikese välja.

«Mendi» ühe peategelase ehk Relika Solnoškovana tuntud rõõmsameelne Anna säras ka ilmateadet vahendades, vürtsitades prognoosi mõnusa huumori ja särava naeratusega isegi siis, kui eestikeelsed sõnad talle veidi keerulised tundusid. Näiteks «vahelduva pilvisusega» või «kagutuule kiirus» kippusid proovi ajal pisut segi minema, kuid kaamera ees kulges kõik ladusalt ja meeleolukalt.

Anna Jankelevitš nautis uut kogemust südamest ning loodetavasti jäid naise esitlusega rahule vaatajadki, kes said tavapärasele ilmainfole lisaks ka hea tuju. Esmakordselt ilmakaardi kõrval seisvat Annat juhendas TV3 staažikas ilmahärra Erkki Sarapuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles