„Memory“ kontserdid tulevad taas

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna-Liina Võsa.
Hanna-Liina Võsa. Foto: MARINA PUSHKAR/PM/EMF

Vanemuise teater korraldab aasta alguses taas muusikalikontsertide sarja, sedakorda toimuvad esinemised Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Tallinnas.

Mullugi jaanuaris aset leidnud neljas „Memory“ kontsertide tsükkel pidi korraldajate kava kohaselt jäämagi viimaseks, kuid publiku tungivale soovile vastu tulles otsustas Vanemuine menukaks osutunud tava jätkata ning korraldada kontsertturnee ka tänavu.

Eesti heliloojatele ja nende loomingule pühendatud esinemistel osalevad Gerli Padar, Hanna-Liina Võsa, Koit Toome, Lauri Liiv, Merle Jalakas, Jaan Willem Sibul, Hannes Kaljujärv, Tanel Jonas, Maarja Mitt ja Märt Jakobson. Konfereerib kontserti, ent ka dirigeerib Vanemuise bändi ja sümfooniaorkestrit Tarmo Leinatamm.

Seekordsel „Memoryl“ kõlavad palad lastemuusikalidest „Nukitsamees“, „Burattino“ ja „Lumekuninganna“; muusikalidest „Suveöö ilmsi“, „Kuldvasikas ehk raha paneb rattad käima“ ja „Verevennad“; rockooperist „Ruja“; operettidest „Hermese kannul“, „Tuled kodusadamas“, „Raudne kodu“, „Ainult unistus“ ja „Laanelill“, mängufilmist „Verekivi“; muusikalavastustest „Kaotajad“ ja „Kuidas kuningas kuu peale kippus“ ja veel mitmest teisest Vanemuises etendunud või etenduvast tükist.


Vanemuise teatri 2005. aastal alustatud mälestuskontsertide sarja raames on nelja aastaga toimunud pealt 30 kontserdi, mida on külastanud üle 25 000 inimese.

"Memory 2010" kontserdid

8. jaanuaril kl 19 Tartu Vanemuise kontserdimajas. 
9. jaanuaril kl 19 Tartu Vanemuise kontserdimajas. 
10. jaanuaril kl 19 Pärnu kontserdimajas.
15. jaanuaril kl 19 Jõhvi kontserdimajas.
16. jaanauril kl 19 Estonia kontserdisaalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles