Raimo Kägu avab uue sarja maitsva lamba ja hea naljaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Õhtusöök viiele» avaosade kangelased Raimo Kägu, Reet Linna ja Anni Arro
«Õhtusöök viiele» avaosade kangelased Raimo Kägu, Reet Linna ja Anni Arro Foto: TV3

Täna õhtul alustab TV3 uue saatesarjaga «Õhtusöök viiele», mille avaosades valmistavad süüa kuulsused. Esimesena võõrustab külalisi Raimo Kägu, kes pakub nii lambamaksa, suitsutatud lambakintsu kui muud hõrgutavat.

Sadamakapten ja Kaberneeme kõrtsi peremees Raimo Kägu on sõprade seas tuntud hea toidu ja hea veini austajana, kes oskab ka ise pliidi ääres suurepäraseid hõrgutisi valmistada. Igapäevases söögitegemises jääb Raimo siiski elukaaslase Kristiina Ojulandi varju.

Õhtusöögisaates ei puudu Raimo laualt loomulikult hea lammas ja värske kala. Külalisteks on vaimuka jutuvadaga Raimol armastatud telestaar Reet Linna ning tippkokast kohvikupidaja Anni Arro.

Homme kostitab külalisi omavalmistatud toiduga aga Reet Linna, kes on kokandust õppinud ja kellel õnnestub söögitegemine tõesti hästi. Reeda köögikunsti vastu on huvi tuntud laiemaltki.

Kolmapäeval ootab õhtusöögile Anni Arro. Annile meeldib ka kodus süüa teha; oma Pelgulinna üürikorterisse muretses ta kvaliteetse gaasipliidi, mida ise hellitavalt «oma köögi Porscheks» kutsub.

«Õhtusöök viiele» on sari, kus osaleb igal nädalal viis üksteisele võõrast inimest. Järgemööda valmistavad nad oma kodus õhtusöögi, millega ülejäänuid kostitada. Külalised hindavad võõrustaja oskusi ning nädala lõpuks selgub võitja.

«Õhtusöök viiele» kolm avasaadet kuulsustega on TV3 eetris alates tänasest kell 19.30.

Sarja järgmised osad on eetris alates 4.jaanuarist, igal tööpäeva õhtul kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles