Ballirahvas läheb ümberilmareisile

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõhvi kontserdimaja aastalõpuballi üks esinejaid on Hanna-Liina Võsa.
Jõhvi kontserdimaja aastalõpuballi üks esinejaid on Hanna-Liina Võsa. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Jõhvi kontserdimajas algab teisipäeval, 29. detsembril kell 19 aastalõpuball, mis viib pidulised keskööni kestvale reisile ümber maailma.


Esimeseks pausiks Aseri orkestri saatel laulva Kaire Vilgatsi esinemises ja retrohõngulise tantsuansambli Regatt mängus jõuab ümbermaailmareis Ameerikamaale: Uut Maailma esindab Jõhvi kontserdimaja laval muusikalitäht Hanna-Liina Võsa oma kvartetiga, kuhu kuuluvad Jyrmo Eespere (klahvpillid), Eno Kollom (trummid) ja kontrabassimängija Marti Tärn.

Muusikalise sõidu järgmised peatuspaigad on Aasias Indias Bollywoodis, kus reisiseltskonnale pakutakse hõrgutavaid idamaiseid tantse, ja Ladina-Ameerikas, kus ballikülaliste ette astuvad noored temperamentsed peotantsijad.

Edasi kulgeb reis läbi Itaalia Rootsi, saatjaks diskosaalide rütmid, ning Venesse, mille muusikalist poolt esindab trio Romance ja silmailu leitakse meie naabermaa kirglikust tantsumaailmast.

Ümbermaailmareisi giidid on Ülle Lichtfeld ja Dmitri Osejev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles