«Ülisalajane» paljastab šokeerivad parajuhtumid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader põnevussarjast «Ülisalajane»
Kaader põnevussarjast «Ülisalajane» Foto: Kanal 2

Kanal 2 toob homme, teisipäeval kell 20.30 ekraanile uue põnevus-hittsarja «Ülisalajane» («Fringe»). Need on vapustavad paranormaalsed juhtumid, millest me ei tohiks midagi teada…


Avaosas maabub Bostoni lennujaamas reisilennuk, mille kõik pardalviibijad leitakse surnuna ja tundmatuseni moondununa. Kas tegemist on terroriakti, mingi senitundmatu viiruse või millegi veelgi kohutavamaga? Kartes üleriigilise paanika puhkemist, kuulutab FBI juurdluse ülisalajaseks.

Eriagent Olivia Dunham (Eesti juurtega näitlejanna Anna Torv) peab lahendama paranormaalse müsteeriumi, mis toimus katastroofiliselt lõppenud lennul 627. Selleks vajab ta teadlase abi, kes on viimased 20 aastat veetnud kinnises psühhiaatriahaiglas. Võtmeisikuks on hullu geeniuse poeg, kes aga ei ole isaga juba aastakümneid suhelnud.

Tänapäevasteks «Salatoimikuteks» peetav «Ülisalajane» on sari kõige kummalisematest ja salapärasematest parajuhtumitest. Kogu maailmas tormilist vastukaja leidnud seriaali taga peitub superprodutsentide tiim, kelle käe alt on tulnud ka sellised hittsarjad nagu «Teadmata kadunud» ja «Alias».

«Ülisalajane» on Kanal 2 ekraanil alates 29. detsembrist teisipäeviti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles