Deluxe`ist lahkuvad Madis Räästas ja Jana Pulk

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Pulk
Jana Pulk Foto: Stanislav Moshkov / Bravo!

Elustiiliagentuurist

Deluxe

lahkuvad lähipäevil projektijuhid

Madis Räästas

ja

Jana Pulk

.

Madis Räästas aka Baari-Madis sai üle Eesti tuntuks tänu populaarsele telesarjale «Baar» ning pääses ka tänu sellele hiljem tööle Club Angelisse. Aasta tagasi pakuti aga Madisele ürituste korraldaja ametiposti udupeenes firmas Deluxe, mille noormees ka suure entusiasmiga vastu võttis.

Deluxe on Eestis ainulaadne heaolufirma, mis pakub teenust kobedama rahakotiga kodanikele, tutvustasid toona agentuuri laiemale publikule selle juhid Maret Soom ja Heti Tulve.

Näiteks aitab firma klubides ja restoranides laua broneerimisega, on abiks isikliku autojuhi ja stilisti leidmisel või kas või personaalse uksest ukseni reisimise korraldamisel. Põhiline, et varakas klient ei peaks ise nuputama, kuidas elujärge veelgi peenemaks lihvida.

Jana Pulk töötas enne Deluxe`i projektijuhiks asumist Dejà Vu sohvabaari programmi- ning marketingijuhina.

Täna liigub Jana aga edasi Schlössle Hotel Gruppi, kus asub tegelema üritusturundusega. Nimelt plaanib Schlössle Grupp avada uue hotelli Tallinnas.

Baari-Madise tee viib aga lähiajal hoopis Norrasse, kus mees asub tööpostile ühes restoranis. «Töökoht juba ootab mind. Enne teen ühe kiire läbipõike Hispaanisse ning seejärel lähengi juba otse Norrasse tööle,» rääkis heatujuline Madis eelmise nädalavahetuse Captain Morgani üritusel klubis Seduction, mille korraldamisel ta veel viimast korda kaasa lõi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles